Alexandra Nilsson – Avskaffa kungen

Alexandra Nilsson har publicerat del två av opopulära åsikter på Youtube. Del 1 där hon uttalade sig opopulärt om Joakim Lundell kan du se här. Kungen är inte den skarpaste kniven i lådan och bör ersättas av en president istället tycker hon bland annat i denna uppföljare.

Peruken på bilden är lånad av Linda Hallberg för att användas i en video. Alexandra är inte flintskallig även om någon försöker sprida det ryktet.

Hon älskar fiskpinnar.

Folk som blir upprörda över opopulära videos är lättkränkta.

Hon tror inte på spöken, andar och livet efter det här. Hon tror att det blir svart bara och att man blir uppäten av maskar.

Man kan inte förlåta otrohet enligt Alexandra. Man pissar på sig själv om man förlåter otrohet. Hon skulle lämna Andreas direkt om han skulle kyssa en annan tjej.

Hon tycker inte om rött vin och öl. Ska hon dricka vitt vin så ska det vara sött.

Hon har svårt för människor som inte unnar andra lyx. ”Ska vi bara jobba, jobba, jobba och sedan ge bort pengarna till någon som inte orkar jobba eller som har det mindre bra. Gav 100 000 kronor till Barncancerfonden, hur mycket ska jag ge för att folk ska vara nöjda?”

Det är fel att influencers gör reklam för casinon. Hon har blivit erbjuden 500 000 kronor för att göra spelreklam och tackat nej.

YouTube player

Alexandra tycker att monarkin ska avskaffas. Hon tycker att det är helt absurt att det finns en familj som vi försörjer för att för att de ska representera Sverige. Hon tycker inte att kungen är den skarpaste kniven i lådan. Ändå så får han leva sitt liv i lyx och flärd trots att han inte har gjort något för att förtjäna det. Hon tycker att Sverige ska ha en president istället.

Hon tycker inte om stringtrosor. De skär upp i röven och inte alls sexiga.

Hon associerar människor som skriver att de har gått i livets hårda skola med bittra män eller människor som inte har studerat alls. Hon tror även att de som använder det uttrycket kanske inte är så smarta. 

Hon har svårt för hip hop.

Hon tycker inte om att dansa. 

Alla screenshots: alexandranilsson/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!