Troll i farten hos Svenska bloggare

Sandra som skriver originalskvallersiten Svenskabloggare har fått ta mot hat och hot efter sitt senaste inlägg om Alexandra Nilssons opopulära sanningar. Med tanke på att Sandra är en mamma till små barn så känns det extra elakt att kalla henne för hora och dessutom antyda i sin kommentar att hon kommer att ta ett snack med Sandra. 

Om det är någon som driver, eller om det är Alexandra själv, eller någon som faktiskt verkar ha problem med att man säger ”Kissie” vet jag inte. Men du som skrivit kommentaren kommer bli blockad om du lämnar en sådan igen. Och att jag ens tar upp detta är pga hot som kommit i omgångar genom åren där jag en gång faktiskt var tvungen att lämna mitt hem under några par dagar. pga dödshot mot både mig och mitt barn.

Jag tror att det är just det. Snack. Jag tror inte särskilt mycket på att det skulle vara Alexandra som har skrivit kommentarerna. Inte OK att sprida det ryktet precis.

Alla screenshots: svenskabloggare.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!