Isabellas hus nu i ”Fartblinda”

Nya CMore serien ”Fartblinda” har haft premiär och ett välkänt hus finns med i serien föreställande bank VD Peder Rooths nya hem. Serien baseras på en bok av Caroline Neurath.

Så här skrev Isabella Löwengrip i februari i bloggen

Jag och barnen checkar in på hotell nästa söndag. Ett produktionsbolag ska nämligen låna mitt hus en vecka. Jag ska ändå ut och resa lite den veckan (barnfri) så det passar mig perfekt. När jag läste deckaren (som nu alltså blir till film) var handlingen läskigt nära allt som hände i mitt liv under vintern, produktionsbolaget bokade dock huset innan allt hade hänt vilket är lite kusligt såhär i efterhand.

Det går att se CMore nu två veckor gratis så passa på att se nya serier.

Alla screenshots: cmore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!