Finland är dött för mig säger Kissie

I podden Storleken spelar roll frågar Alexandra Nilsson sin poddkompis Linda-Marie  om Alexandra ska gå ner eller upp i storlek. Alexandra ska nämligen göra ett samarbete med ett klädmärke men kommer inte längre in i kläderna då hon har gått upp i vikt. Så hon undrar om hon ska se till att gå ner till storlek 36 eller om hon ska ha större kläder. 

Alexandra talar nu om i podden att Finland är dött för henne då finlandssvenska YLE X3M vägrade först att låta Alexandra att diktera vad som stod i en artikel som skrevs efter en intervju med henne.

Enligt Alexandra så kallades hon för Kissie ett femtiotal gånger i första upplagan av intervjun.  I artikeln togs det även upp att Kissie kallade sambon Andreas för idioten och man hänvisade till hennes blogginlägg som hon skrev när hon var 15 år och väldigt provokativ. Inget av detta passade Alexandra alls och hon bråkade fram en annorlunda skriven text. 

Hur mycket hon än har jobbat för att få bort stämpeln av att vara en odräglig fjortis-Kissie så tar det tid att tvätta bort den stämpeln utanför Sverige. Det blir inte bättre av att konstatera att Finland är dött för henne då många företag har nordiska samarbeten och att några av produkter som hon försöker nasa även marknadsförs  i Finland.

Alexandra har större problem än att bli kallad för Kissie då hon har inte lyckats att sälja sin lägenhet i utanför Sundbyberg och har nu snart dubbla bostadslån att handskas med.

Hon och Andreas har skrivit på ett köpekontrakt för ett nytt boende och bilden som hon har publicerat på Youtube visar att kontraktet skrevs hos Bonava.

Kanske är det någon av dessa bostäder som blir Alexandras nya hem med en fantastisk utsikt?

Screenshots: bonava.se, yle.fi, alexandranilsson/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *