Alexandra Nilssons lägenhet såld

Alexandra Nilsson berättar i sitt blogginlägg att hon nu äntligen har hittat en köpare till sin lägenhet. 50 000 kronor fick hon backa på det lägsta priset hon ville ha för lägenheten men det kan det ha varit värt då hon och pojkvännen har köpt ett nytt gemensamt boende som kostar dem betydligt mer än vad de har betalat för sina lägenheter.

Ska eventuellt bara signa papperna för min lägenhet som nu äntligen ska bli såld. Fick inte det priset jag hade hoppats på (så det blir alltså en liten förlust) men samtidigt vill jag inte ha kvar den allt för länge nu när vi ska flytta till vårt nya hem redan om någon vecka bara.

Jag tog det sista budet som kom in som låg ca 50 000 kr under det minsta jag ville ha för den. Fast köparna gick med på ett tidigare inträdesdatum så jag slipper betala hyra för en tom lägenhet.

Kändes onödigt att ha dubbla kostnader nu när vi ska flytta in i vårt nya som kostar betydligt mycket mer än vad våra befintliga lägenheter har kostat oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *