Blue steel – Niclas Wahlgren

Det har varit svårt att missa att Bianca Ingrosso hade sin sponsrade 25-årsdagsfest på Nyårsafton. Hela Instagramflödet fylldes av full, fullare, fullast Bianca som festade med sina inbjudna vänner och andra som vill bli kända framför ett kamerateam som filmade hela kvällen för Dplay. 

Tydligen var även gammelmorbrodern Niclas Wahlgren på plats enligt Pernilla Wahlgrens Instastory. Niclas Who? Ja men den Niclas som efter den jättegamla och kassa filmen G och några folkparksturneér stod utan jobb, drog till Indien, körde taxi och som i ett TV-program gnällde på Pernilla för att hon figurerade så mycket i media, för att sedan på ett bananskal halka in på Let´s Dance, blev återupptäckt som kändis ett tag, träffade Laila Bagge och gifte sig med henne, gjorde reklam för MQ, fick ett barn med Laila som sedan dumpade honom.

Och som för att läka sin hjärtesorg opererade ögonlocken för att ha en chans på marknaden. Den Niclas. Now you know. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *