Carl Déman och Sanna Jörnvik ska bli föräldrar

Carl Déman och hans sambo Sanna Jörnvik ska bli föräldrar vilket de berättade om på Midsommarafton. Nu svarar Sanna på frågor angående graviditeten i sin blogg.

Carl Déman är en del av humorgruppen JLC och Sanna har utöver sin blogg även en Youtubekanal som hon startade endast för sju månader sedan.

Nu är det två dagar sedan vi släppte bomben att vi ska bli föräldrar. Det känns så skönt att inte längre behöva smussla med det, dra in magen på bilder som jag tycker är värsta gravidmagen men egentligen är den pytteliten haha, inte prata högt om det och be alla som vet att hålla det för sig själva. Senaste veckorna har vi bara velat skrika ut det till hela världen.

Det senaste veckorna har inte vart roliga alls, har kräkts nästan varje dag, vart så fruktansvärt trött och omotiverad. Hade nästan önskat under denna perioden att jag hade ett jobb där jag som person var helt oviktig, när man kräks konstant och har noll energi och måste hitta på ursäkt efter ursäkt till varför man inte kör på som vanligt är inte jätteinspirerande.

Alla screenshots: sannajornvik/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *