Isabella Löwengrip – Jag har aldrig känt mig så lycklig som efter skilsmässan

I podden ”Isabella söker Sheila” beskriver Isabella Löwengrip hur hon kände för sin relation under perioden som ledde till hennes och ex-makens skilsmässa. 

Hon kände till slut att hon inte kunde andas. Hon kunde inte sitta i samma rum som ex-maken och luften kändes så tjock att man kunde skära i den.

Hon fick ångest när hon satt i bilen på väg hem och till slut gick det så långt att hon började må illa av sin ex-man.

Alla typer av närmanden inklusive de sexuella, att kyssas, allt det kändes fel. Det gjorde henne ledsen då hon trots allt hade två barn med denna person som det inte var något fel på utan att det var relationen som inte fungerade.

Det kändes obehagligt och gjorde ont att känna så. Känslan smög sig på och Isabella började undra varför paret skulle vara tillsammans då det bara var bråk och gnäll och de inte ville vara fysiska med varandra.

De ville inte heller umgås med varandra på helger. 

Isabella kände sig instängd och ville känna sig fri och springa och komma iväg och bre ut sina vingar och testa vad hon gick för medan ex-maken var en riktig familjefar som ville att hon skulle stanna hemma och dela familjeglädjen som han kände. 

Hon tror att ex-maken kände en stor sorg över att Isabella inte var den mamman som ville vara hemma med barnen dygnet runt. 

Tills slut gick paret i äktenskapsrådgivning men det var för sent för att rädda förhållandet. Det var så illa att de inte kunde gå in på rådgivningen samtidigt och de kunde inte sitta bredvid varandra utan att börja bråka så de fick gå in en och en istället.

Isabella har alltid tänkt att hon kommer att gifta sig fyra gånger säger hon i podden. Då är det bara tre giftemål kvar att avverka med andra ord.

Hennes råd för dem som funderar på att skiljas är att börja tänka på de praktiska sakerna redan innan det är dags att avsluta relationen.  Att man har klart för sig hur man ska bo och och att man har tänkt på det finansiella. 

Screenshot: isabellalowengrip/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!