Alexander Bard tycker inte att det ska vara olagligt att köpa sex

Alexander Bard tycker att sexköp inte borde vara olagligt. Han ger sig på socialdemokratin och specifikt Heléne Fritzon (S), Elin Gustafsson (S) och Carina Ohlsson (S) som har skrivit en debattartikel i Expressen där de skriver bland annat detta:

Svenska pappor gör ett aktivt val när de utövar sin makt och köper utsatta kvinnors kroppar. Blir man dömd för sexköp och samtidigt är vårdnadshavare för ett barn bör det per automatik göras en orosanmälan till socialtjänsten.

Alexander Bard skriver på Twitter att manshatande socialdemokrater attackerar nu män och pappor så ursinnigt och hatiskt att om en pappa begår ett brott (som inte ens borde vara ett brott enligt honom) som resulterar i ett litet bötesbelopp så kommer hans barn omedelbart att tas ifrån honom.

Sweden’s grotesquely man-hating SocialDemocrats are now attacking men and dads so ferociously and hatefully that if a dad commits a crime (that should not even be a crime) that warrants merely a small fine, his kids will instantly be taken away from him.

Arbeten som Alexander Bard definitivt borde söka och en karriär som han absolut skulle bli framgångsrik inom istället för att vara så elak och bitter mot kvinnor:

Medlem som alternativ sanningssägare inom Trump-administrationen.

Copywriter hos en rysk trollfabrik.

Alla screenshots: bardissimo/twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!