Läget i Alice Stenlöfs lägenhet

Renoveringsarbetet i Alice Stenlöfs lägenhet har nu pausats helt i åtta veckor i väntan på att det nya golvet ska anlända. Hon beställde ett golv med en mycket lång leveranstid och istället för att göra småjobb då och då i lägenheten så kommer företaget Rosa sågen färdigställa resten i samband med golvläggningen.

Hennes tvåa har nu blivit den trea som hon berättade om när hon gick ut med att hon hade köpt en lägenhet. Det tredje rummet kommer att fungera som en walk-in-closet och garderober byggs även in i sovrummet. Så hon kommer att ha mycket plats för sina kläder. I Youtubevideon visar hon att även terrassgolvet har bytts ut. Det är bara utebelysningen som än så länge är original.

Alla screenshots: alicestenlof/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!