Isabella Löwengrip – Klockan på bordet

Isabella Löwengrip har hamnat i lyxfeeling vilket var förväntat då hon berättade i ett av hennes tidigare poddavsnitt att hon saknar att leva lyxigt.

Hon ger tips om att man ska ta av sig sin Rolex och lägga den snett framför sig då den som du ska förhandla med tittar på. Tydligen så visar man respekt och att man är seriös. Det kan även skrämma motståndaren.

Tips till alla som ska till att löneförhandla alltså. Ta av din Rolex, lägg den på bordet och chefen blir rädd för dig! Och ger dig en högre lön. Eller inte.

Nu har Isabella redan haft en Bentley. Eller var det den körkortslösa Hampus som hade den? Jo, så var det och jag har ju till och med skrivit om det HÄR. En hel månad ägde han den tills han var tvungen snabbt som f-n sälja den. Känns som ett dåligt omen att skaffa en Bentley så här två år senare. Så här skriver hon i ett nytt inlägg i bloggen

Som accessoar ser ni min Porsche Cayenne i bakgrunden. Jag har haft två Porsche Panamera innan men så gick jag över till en stor suv. Skönt när man har två barn och en massa packning. Nästa suv blir nog en Bentley. Jag tycker att det är så roligt att sladda in med en fin bil som kvinna, oftast är det mest män som kör dyra bilar. Trist men sant.

Från det ena till det andra men ändå om Isabella så hade hon stöd av i alla fall en person i vintras när allt såg mörkt ut för henne. Och det var Sheila (och faktiskt även Odd som bakade en kladdkaka med vit choklad till henne). Hon och Sheila pratar om det i det senaste poddavsnittet av ”Isabella söker Sheila”.

Isabella fick elchocker för att ”starta om hjärnan” eftersom hon mådde så pass dåligt. Elchockerna förde med sig en minnesförlust på flera månader istället för ett par dagar enligt Isabella. Det var ju under denna period hon skrev på försäljningskontraktet för Löwengrip men egentligen var hon ju inte i ”sina sinnens fulla bruk”.

Hon skrev ju någonstans att hon smet iväg från sjukhuset för att skriva på dokumenten. Annars så är avsnittet värt att lyssna på då det handlar om missunnsamhet och hur kvinnor i karriären inte släpper fram andra kvinnor. 

Alla screenshots: isabellalowengrip.se, fordonsbolaget/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *