Premiär för A-DSGN klädkollektion

Inför släppet av kläderna från Alice Stenlöfs nya varumärke A-DSGN visas nu kläderna på modeller och även priserna tas upp.  

E-shopen slår upp portarna 29 september.

Alice lanserar sitt varumärke med hjälp av företaget HUBSO som är en e-handelslösning för influencers som vill skapa sina egna varumärken. HUBSO har tidigare anlitats av Rebecca Stella, Bianca Ingrosso, Linn Ahlborg, Sanne Alexandra mm och stod även bakom Alice & Biancas poddmerch.

Så här skriver HUBSO i ett pressmeddelande:

”HUBSO fortsätter sitt intensiva arbete och den 29 september är det dags igen för ytterligare en helt ny varumärkeslansering. Alice Stenlöf är en av Sveriges mest kända profiler med sina snabbt växande plattformar i kanaler som Instagram (367 000 följare), YouTube (159 000 prenumeranter), blogg och tidigare podcast ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” tillsammans med Bianca Ingrosso. Alice och Bianca lockade över 10 000 fans till Ericsson Globe Arena i Stockholm för deras live showcast.

Alice är för tredje året i rad Sveriges enda ambassadör för Maybelline och har gjort samarbeten tillsammans med varumärken som bland annat H&M, Coca-Cola, Afound och TRESemmé. Under våren 2020 lanserade Alice sin egna smyckeskollektion för Guldfynd. Hon har även medverkat i senaste uppsättningen av “Let’s Dance” i TV4.

Den 29 september lanserar vi det nya varumärket som heter A-dsgn. Följ varumärket på https://adsgn.se/ samt www.instagram.com/adsgn_official/.Det är otroligt kul att få lansera ännu ett varumärke tillsammans med en ny samarbetspartner. Det är med stor entusiasm vi ser fram emot att fortsätta bredda HUBSOs affärsmodell för att utvecklas inom alla våra område.

Hubso Group inriktar sin verksamhet mot e-handel, utveckling av bildoptimering och andra IT-relaterade tjänster såsom e-postmarknadsföring samt mjukvaruutveckling för servrar och webbportaler. Bolagets huvudsakliga produkter/varumärken består av HUBSO, Magemail samt IMGO. HUBSO är en unik e-handelslösning för influencers som vill skapa sina egna varumärken.

HUBSO tar fram design, produktionslinje, strategi, marknadsföring och sköter det tekniska medans influencern endast behöver marknadsföra varumärket. ”

Alla screenshots och stories: adsgnofficial/instagram, alicestenlof/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!