Angelica och Jessica Lagergren ska gästa Dr Phil

Jessica Lagergren skriver i sin blogg att hon och hennes syster Angelica ska gästa den amerikanska TV-showen Dr Phil via Skype. Även Angelica bekräftar det på Instagram.

Ni som följer mig på Instagram, jessicalagergren, kanske såg att självaste Dr. Phil har efterlyst Angelica. Och nej, det var inte på skoj. Det är på riktigt i allra högsta grad. Nu har producenten för programmet hört av sig och både jag & Angelica ska gästa Dr. Phil, via Skype. Vi har spelat in ett kort klipp om oss till Dr. Phil som vi har skickat till producenten. Vad det handlar om kommer vi berätta när det är inspelat och klart!

Det finns en man som har blivit blåst på pengar under flera års tid av en kvinna i USA som har använt sig av både Angelicas och Jessicas bilder, även på deras barn. Mannen och tjejerna fick kontakt med varandra på Facebook och pratades vid sedan på Facetime. Senare blev Angelica kontaktad av en producent för Dr Phils program. Nu återstår det att se när det blir aktuellt med en Skypeintervju. Ca 22:07 börjar historien om Dr Phil om du inte hinner lyssna på hela avsnittet.

Nu har programmet sänts i USA

Alla screenshots: jessicalagergren.se, drphil/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!