Är försäljningen av Löwengrip Beauty giltig?

Isabella Löwengrip berättar i Skavlan som kan ses redan nu på SVTPlay att hon kommer inte ihåg tillfället då hon skrev på försäljningsdokumenten för sitt och Pingis Hadenius bolag Löwengrip Beauty  i början på 2020.

Hon hade fått ETC-behandling på sjukhuset mot depression och tog sig till mötet genom att lura personalen med att påstå att hon behövde träffa barnen. Det kommer hon ihåg intressant nog men inte att hon sålde sitt bolag.

När Skavlan frågar om hon minns något av signeringen så säger hon att hon inte kommer ihåg någonting av tillfället ”jag sålde mitt bolag och visste inte om det” svarar hon och fortsätter med att berätta att när hon vaknade upp så var bolaget sålt.

Hon har tidigare berättar i sin podd ”Isabella söker Sheila” som jag skrev om HÄR att elchockerna förde med sig en minnesförlust på flera månader istället för ett par dagar. Egentligen var hon ju inte i “sina sinnens fulla bruk” när hon signerade dokumentet och försäljningen borde granskas. Är det verkligen en giltig försäljning då en av parterna inte kommer ihåg något. Visste hon ens vad hon skrev på?

Screenshot: skavlantv/instagram, svt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!