Är Bianca Ingrosso en hoarder

Bianca Ingrosso har publicerat en ny video på Youtube som väcker känslor hos tittarna som tycker att hon överkonsumerar. Hon köper enligt tittarna nytt även fast hon har flera exemplar av något för att sedan tycka att hon har för mycket saker. Hon får även en hel del bud som står i olika hörn i lägenheten.

I videon kan vi höra att Wahlgrens Världs filmteam har blivit ombedda av grannen att tala om för Bianca att hon ska lyfta in sitt bud med en trave dryck som har kommit och som sedan filmteamet hjälper till att plocka in i skåpen.

Därefter så uppstår det en diskussion om hur mycket av allt hon har i sitt skafferi och att vissa saker börjar gå ut i datum. Det är alltså mat och dryck som företagen har skickat som bud till Bianca och som i slutet höjer konsumentpriset.

För någon måste ju stå för kostnaden av dessa otaliga bud med mat, dryck, smink och kläder som skickas till influencers och det är konsumenterna som ofta får betala överpris för saker som influencers har fått gratis, som de inte skattar för och som de sedan koketterar med. Att hon inte tackar nej till dessa bud är ett mysterium.

Åtminstone skulle hon kunna skapa give-aways som säkerligen skulle kunna vara uppskattat av hennes följare eller donera kläder, smink och hårfönar etc till skyddshem för misshandlade kvinnor som har fått lämna allt för att gömma sig. Men jag antar att hon inte bryr sig.

Biancas nya säng har kommit och den gamla av hunden nedkissade sängen har Pernilla fått. En komplett säng som är ställbar kostar drygt 50 000 kronor i den enklaste modellen och Bianca köpte två. Hon beställde även kuddar och sängkläder för att hon hade inga rena då hon hade inte tvättat. 

Hon verkar inte vilja visa någon som helst hänsyn till sina grannar, speciellt barnfamiljer, då hon skriksjunger för filmteamet rakt ut i trapphuset så det ekar i hela huset. Bud som kommer från Dplay tutar högt i sin tuta och Bianca skriker exalterat. 

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!