Samir Badran i Malou efter 10

Samir Badran berättar i programmet ”Malou efter 10” hur han fick nog av allt när hans populäritet var på topp. Han behövde inte betala för maten, hotellet var gratis och han fick precis han ville men han kände att det var ett fejkliv, som att det var en dröm.

Oavsett vad han erbjöds för möjligheter så kunde han inte längre bli glad. Samir blev deprimerad och ville bort från allt. Han skulle sälja sin lägenhet i Stockholm för att flytta närmare sin familj när han träffade mäklaren som skulle förändra Samirs liv. Samir såg en framtid i mäklaryrket och hans mäklare kände igen sig i Samir som dessutom var en stor kundmagnet.

Kanske kan mäklaren Adam hålla i en liten kurs för Samir hur man sitter som mäklare. För det är precis vad Samir ska arbeta som. En tenta kvar och sedan är han klar.

Screenshots: tv4.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!