Wave by Molly Sandén släpps 17/11

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

I samarbete med NordicFeel släpper Molly Sandén en unisexdoft med namnet Wave. “Jag har länge letat efter den perfekta doften som är sportigt fräsch. En doft som inte tar för mycket plats och som ger en nyduschad och varm känsla” säger Molly. 

Doften är full av kontraster, där friskt möter fylligt och syrligt möter sött. Molly älskar kontraster och i musiken inspireras hon ofta av av att kombinera världar som vanligtvis inte passar ihop, något hon också ville få fram i parfymen. Här har hon skapat den perfekta mixen och Molly liknar doften av Wave med känslan av att lindas in i en nytvättad handduk efter en lång dusch innan du gör dig redo för att gå ut.

Wave släpps hos NordicFeel 2021.11.17.

Doftnoter

Toppnoter: Siciliansk citron, mandarin, äpple & bergamott

Hjärtnoter: Pion, hallon, jasmin & vit ros

Basnoter: Cederträ, mysk, patchouli & amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!