Bianca Ingrosso slutar i Wahlgrens värld

I ett känslosamt inlägg på Instagram tackar Bianca Ingrosso Wahlgrens värld-teamet och programmets tittare för hela 10 säsonger. Hon behöver enligt inlägget fokusera mera på Caia och projektet som kommer nästa höst. 

Läs här vad Bianca kommer att göra istället!

Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.

Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst 😜 Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka…🥰

I dagsläget spelar jag inte in Wahlgrens Värld men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team ❤️

Och tack min älskade mamma för att vi fått göra detta tillsammans. Fatta vad detta program har gjort för vår relation. Idag är vi ett så starkt team med så mycket kärlek mellan oss. Så jävla tacksam ❤️

Screenshot: instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *