Hanna Friberg om Paow – I couldn´t care less

Hanna Friberg har en kort Q&A på Youtube under sin vistelse i Tulum. En av frågorna som hon svarar på är ”vad har hänt med Paow”.

Jag förstår inte. Det är väl ingenting som har hänt. Hon skrev att hon inte visste vem jag var. Hon anklagade mig för att ljuga för att jag skrev att jag har haft en stor blogg som jag tjänade pengar på när jag var liten.

Och då sade jag egentligen bara att nej, det stämmer inte. Jag tjänade pengar på min blogg när jag gick i gymnasiet. Den hade si och så många läsare varje dag. Och så är det med det.

Sedan vet jag inte varför det har blivit en grej. Det är det enda jag har sagt, sedan vet jag inte riktigt resten” säger Hanna och skrattar. ””Jag har sett att Paow gör narr av mig i sina storiesar. Men ärligt talat… I couldn´t care less.

Exakt vad som skrevs av Hanna, Paow och Diana Moseni har jag skrivit om tidigare.

Screenshot: youtube/hannafriberg instagram/exonphbarb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *