Vem ska man vara för att slippa förklaringsplikten?

Isabella Löwengrip har blivit intervjuad av TV4 Nyhetsmorgon inför hennes nya realityshow och för att även förklara varför hon köper in vardagshjälp eftersom det sticker i ögonen på folk .

Jag undrar vem ska man vara för att slippa förklaringsplikten?

Jag tror att det finns människor som blandar ihop min strävan efter effektivitet med lathet istället.

Målet är superenkelt; Ta allt bort sådant i vardagen som inte ger mig energi så att jag kan vara med mina barn och ha ork att bygga bolagen. Jag har inga ambitioner om att låta timmarna passera när jag är med Sally eller Gillis eller låta företagen sakta på utan tillväxt varje år. Jag vill att varje dag ska räknas i barnens liv och jag vill växa i en drastiskt takt. Jag vill bli en av världens mäktigaste kvinnor. Då behöver man ett team runt sig. Jag hade gått in i väggen annars.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!