Helgens Vegomässa i Nacka Strand

På lördag ska jag  till Vegomässan och  passa på att smaka på alla nya glassar som har kommit men som är så himla dyra att köpa. Jag älskar också macrons och såg att de säljs åtminstone Vegomässans egna cafe.

Astrid och Aporna ska vara där även så Anamma, Tervens, Oumpf och Ben & Jerrys med många fler utställare. Jag har aldrig varit på en Vegomässa tidigare men jag hoppas på en massa smakprover!

Djurrättsalliansen – stolt arrangör av Vegomässan!

Djurrättsalliansen är en ideell organisation som arbetar för ett samhälle som visar respekt och empati för djur. Idén bakom Djurrättsalliansen är väldigt enkel.

Andra djur har samma möjlighet att känna smärta och glädje som vi människor – därför ska vi inte orsaka dem smärta. Alla individer har ett egenvärde och rätt till sina egna liv – därför ska vi inte utnyttja och döda dem.

Vi arbetar aktivt för att synliggöra och öka medvetandet om utnyttjandet av djur och motarbeta förtryck av djur. Vi uppmuntrar till en vegansk livsstil. Det innebär en omställning till en vegansk livsmedelsproduktion, ett avskaffande av pälsindustrin, ersättning av djurförsöken och underhållning som inte sker på djurs bekostnad.

Arbetet för djuren bedrivs genom att dokumentera, avslöja och bekämpa djurförtrycket. Genom att dokumentera olika djurindustrier får vi ut djurens verklighet till allmänheten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!