Isabella Löwengrips skräcknatt

Annons

Isabella Löwengrip har fått objudet besök i hennes hus. Hon blev skärrad och efter att ha låst in sig så ringde hon polisen som inte kunde hitta mannen. Så här skriver hon i bloggen

En man som betedde sig psykiskt sjuk ville inte lämna mitt hus. Fick låsa in mig i mitt rum som har en säkerhetsdörr och vänta där. Fruktansvärt.

Jag kunde hela tiden följa honom med kamerorna vilket var skönt för då såg jag var han befann sig men det fick mig också i efterhand att må dåligt för hans ansikte och vissa hemska uttryck sitter kvar på näthinnan. Sådant brukar hålla i sig.

Bild: Isabella Löwengrip Instastory

 

Hon har alltså fått en ny stalker. En av Isabellas gamla och högst aktiva stalkers Camilla Gervide från Bloggbevakning påstår dock att Isabella ljuger och har även ringt runt till larmcentralen och polisen vilka dock inte har velat lämna uppgifter till henne om nattens händelser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *