ÅRETS ARTS & CRAFTS 2018 – Smart Sketcher

Projektera och rita med SmART sketcher Projector. Välj förladdade ”lär dig att rita” steg-för-steg bilder, eller använd den nedladdningsbara gratisappen för att använda dina egna bilder! (App eller smartapparat ingår ej) Med lättanvända knappar för att förfytta sig genom ritningsstegen. Över 50 smART-aktiviteter med interaktiva ljud och specialeffekter. Följ också bokstäver och nummer! Kommer med en AC-adapter och ett minneskort.

Juryns motivering:
Smart Sketcher är en projektor med många användningsområden. Från att rita av och färglägga inkluderade stenciler till att förvandla fotografier till teckningar via appen, samt massor av spel och lärande. Juryn gillar att produkten har lång livslängd och att utmaningarna växer i takt med barnets utveckling.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!