Högt och lågt hos Isabella Löwengrip

Annons

Så har då mannen som stalkade Isabella Löwengrip blivit identifierad. Någon kände igen honom och det har visat sig att han sannolikt har besvärat flera kvinnor just på Lidingö men Isabella verkar ha varit favoriten.

Tack bästa bästa ni. Tack vare er blev han identifierad nästan direkt. Han har betett sig illa mot ett flertal kvinnor på Lidingö. Nu tar vi det här vidare, återkommer med vad som sker.

Återstår att se om det blir något straff för mannen i form av ett frihetsberövande eller om det blir Isabella som straffas hårdast eftersom så många “sakkunniga” uttalade sig i pressen igår om hur olagligt det är med att gå ut med bild på personen som stalkar en. Förtal kallade de det… Även Bloggbevakning publicerade en bild på Isabellas Instastory där en bild på mannen fanns utan filter. FUCK skrev hon när någon påtalade detta. Jag kan bara undra om publiceringen egentligen var för att Bloggbevakningens läsare skulle stanna kvar på bloggen och inte gå till Isabellas blogg för att se hur mannen ser ut. Det var tydligen många som besökte bloggen för första gången på några år.

Klart roligare nyhet hade Isabella att komma med. Hon finns med i franska Vogue i sin svarta klänning. HÄR kan du se bilderna i franska Vogue.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *