Isabella Löwengrip visar bilder på sin stalker

Annons

Under hösten har Isabella Löwengrip besvärats av en man som dyker upp utanför hennes hus och stör på olika sätt . Han har alltid kunnat smita undan innan polisen eller Isabellas säkerhetsvakt har kunnat få fast honom. 

Nu finns det bilder på hennes blogg med undran om någon känner igen denna man. Hoppas nu att någon känner igen honom och att åtgärder vidtas för att han inte ska komma åt att besvära Isabella mer. 

Det är inte helt ofarligt att dreva mot en person och som vanligt har Camilla Gervide vänt kappan efter vinden igen efter att Isabella publicerade bilderna. Hon borde be Isabella om ursäkt för alla hånande blogginlägg som hon har publicerat under hösten i vilka hon har försökt sina läsare att tro att Isabella ljuger! Men DET kommer inte att hända. Hon är för feg för det.

Så här skriver Bloggbevakning

Jag misstror inte Bella i det här fallet längre utan det tragiska är ATT hon hållit på med så mycket skit att jag kommit till den punkten, men här är det inget tvivel om att det stämmer. Här hade jag tydligen fel men det betyder inte att jag inte kommer fortsätta ta allt som kommer från Bella med en nypa salt. (Jag trodde visserligen inte heller att Bella skulle iscensätta en hotlapp mot sig själv men även där hade jag fel..)

Bildkälla: Isabella Löwengrip blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *