halloween-1746354_1280

Spooky things i Mayfair

Isabella Löwengrip bodde på Mayfair hotell och på grund av att det lät läskigt i hennes hotellrum var hon tvungen att be assistenten Simon komma att sova i rummet. Det är obehagligt när håret reser sig på armarna och det går kalla kårar längs hela ryggen. Förnimmelsen om att någon eller något är i rummet är så läskig. Jag har varit med om det själv.  Nu kunde det ha varit ”the pipes” dvs  centralvärmesystemet som lät illa. Eller så var det väggarna som talade…

Herregud, jag måste berätta en sak. Inatt 23.30 så fick jag för mig att det började låta läskiga saker i mitt rum. Det slutade inte så jag bestämde mig att messa Simon och fråga om han inte kunde sova hos mig. Inte så proffsigt kanske som chef men vi bodde vägg i vägg och vi känner ju varandra bra. Han var vaken så han kom över mitt i natten i morgonrock och tog andra sidan av dubbelsängen. Världens snällaste. Jag tror inte på spöken men det var något obehagligt i luften på mitt rum på Mayfair.

Bild: Isabella Löwengrip Instagram

Hotellet beskrivs så här:

Mayfair Hotel Tunneln är ett prisbelönt hotell mitt i hjärtat av Malmö! Här har varit hotell i över 100år, men byggnadens historia sträcker sig betydligt längre tillbaks i tiden än så. De mysiga källarvalven, där vi idag serverar vår härliga frukostbuffet, började användas redan år 1307. Genom århundradena har både danska och svenska kungar gästat huset, då det i långa perioder varit residens för Malmös generalguvernör. Tänk om väggarna kunde tala!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *