Bianca Ingrosso – Man måste unna sig inte nunna sig

I podden Alice & Bianca berättar Bianca att hon har tagit hem någon efter uppbrottet med ex-pojkvännen Phillipe. Bianca säger

Man måste unna sig inte nunna sig.

”Det hade varit jättekonstigt om inte exet hade dykt upp i min hjärna efter att jag hade varit med en annan” säger Bianca. ”Jag har vaknat bredvid honom typ varje morgon i fem år.” Hon fortsätter med att berätta att ”Jag är redo för att börja dejta och att möta någon att skratta och ha roligt med”. 

Men hon beskriver även hur dåligt hon mådde efter uppbrottet. Hon hade flera kontakter med sin psykolog och fick kämpa med att inte gråta hela tiden under Thailandsresan. I Wahlgrens Värld nu på torsdag 28/2 kan vi tittare se för första Bianca dagen efter att paret gjorde slut.

Efter uppbrottet har Bianca levt ett hektiskt uteliv med alkohol väldigt närvarande. För ett drinkbord på Spy Bar betalade hon 13 000 kronor och menar på att hon själv drack bara två drinkar och resten dracks upp av vänner och bekanta. Ett annat ställe som hon gärna håller till är Grodan.

Så vill man passa på att träffa Bianca så är dessa två ställen säkra kort. Hon säger i podden att hon inte går ut för att hon är hjärtekrossad utan att hon gör det för att det är sjukt kul. Hon dementerar även alla rykten om att det skulle vara droger inblandade och säger att vare sig hon eller hennes vänner använder droger utan hon är bara helt enkelt energisk när hon är ute och att musiken i så fall är hennes drog.

Både Alice och Bianca har varit i Paris och Bianca ville först döpa podavsnittet till ”72 000 kronor fattigare” efter deras inköp av var sin Chanelväska. ”Väskan blir bara dyrare och dyrare så det var lika bra att köpa den för att få det gjort” säger Bianca.

Bianca har även släppt en efterlängtad ny video på Youtube. 

Mycket av innehållet i form av frågor skapas av Alice som kommer förberedd till inspelningen av podden medan Bianca låter sina följare ställa frågor till henne på Instastory på väg till inspelningen. Rätt likt arbetsfördelningen för Wahlgren&Wistam där Sofia gör research för att skapa intressant innehåll för podden.

Bild: Bianca Ingrosso Instastory

Bild: Bianca Ingrossos Instagram 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!