Isabella Löwengrips intervju med Pingis livestreamades i Sydney

Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius var på Entreprenörskolan i Sydney tillsammans med Svenska Handelskammaren och berättade om sitt företag. Isabella berättar i sin blogg

Första dagen i Australien har gått fantastiskt bra. Landade 07, träning, lunchmöte på fantastiska Iceburg vid Bondi Beach och sedan 1,5 h intervju tillsammans med Pingis på Sydney School of Entrepreneurship och SACC om hur vi byggt upp Löwengrip samt lanseringen hos MYER här. Det kom 200 personer och lyssnade – Otroligt roligt. 

Jag får inte ihop det till 200 personer på plats åtminstone inte i bild och på golvet. Möjligt att det fanns en läktare i lokalen. Däremot så livestreamades intervjun  via skolan för elever som inte kunde ta sig dit och som i vilken högskola som helst så finns det alltid studenter som går på distans speciellt i ett så stort land som Australien. Det var säkert ett hundratal som följde intervjun på det sättet. 

Isabella berättar för allas glädje att hon och Pingis träffades genom att de båda dejtade samma man. Mannen dumpades och de startade ett  företag istället. 

Svenska Handelskammaren informerar på sin sida att Isabella och Pingis kommer att vara i Melbourne den 4. mars på CUB dvs Club of United Business för att prata om sitt företag.

2 reaktioner på ”Isabella Löwengrips intervju med Pingis livestreamades i Sydney”

  1. Det där liknade mer en intervju än en föreläsning.
    Isabella överdrev givetvis när det kom till hennes storhet som influencer.
    Samt hennes underbara engelska.

    1. Hon gör sig förstådd på engelska i denna intervju. Vad mer kan man begära av någon som har svenska som modersmål? Får man inte försöka expandera utomlands om inte engelskan är perfekt?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *