Isabella Löwengrip utvecklar sina poolplaner

Isabella Löwengrip skrev redan i februari om sina poolplaner på Instagram och nu utvecklar hon sina planer i bloggen och berättar att hon ska även bygga ett gästhus och en carport på tomten. 

I vårt nya hus blir det inte riktigt samma sak med att springa över till grannarna genom buskarna, istället får vi bjuda över till poolparty. Det längtar barnen efter. Dessutom kommer det ett nytt gästhus så många kan stanna över natten!

Jag älskar att livet aldrig står still. Nya drömmar som löser av varandra. Nästa hus blir ett sommarhus på franska rivieran. Jag har satt som mål att ha det klart innan nästa sommar. 

Hon berättar även om (mina katters älsklingsmåltid) silverfiskar som hon hittade när hon bodde trångt i en studentlägenhet

vi hittade silverfiskar i besticklådan. Usch. Det tog många år innan jag slutade leta efter något som rörde sig vid öppning av kökslådor efter det.

Alla bilder: Isabella Löwengrip blogg

1 reaktion på ”Isabella Löwengrip utvecklar sina poolplaner”

  1. Isabella Löwengrip verkar sakna säkerhetstänk, inte särskilt smart att lägga ut de aktuella bilderna vad gäller fastigheten.
    Visserligen har hon ett säkerhetsteam, men i alla fall.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *