Isabella Löwengrip hatar djur

Isabella Löwengrip har redan tidigare berättat att hon blev intervjuad av Dagens Nyheter tidigare i veckan. Tidningen följde henne under en hel dag. Reportern frågar Isabella Löwengrip om hon är rädd för något och hon ger svar som överraskande inkluderar att hon hatar djur! 

Det finns väl någon rädsla att jag ska bli en kattkvinna i framtiden – fast utan katter för jag hatar djur. Men något i det här att man sitter hemma själv, en framtida ensamhet. Men sannolikhetsmässigt så är jag inte så nervös över det. 

Och när de stunderna kommer kan jag tänka att jag kommer sitta i ett jättehus och vara jätteframgångsrik men inte ha så många att fira det med. Det svåra är kanske att någon gång kunna släppa in en människa på riktigt i livet. Jag har aldrig älskat någon man, jag vet inte hur det är. Så det finns absolut en emotionell rädsla, eftersom jag aldrig lyckats släppa in en person. 

Jag vill någon gång i framtiden hitta någon att älska, och för mig är det viktigt att personen har samma prioriteringar och ambitioner. För mig är inte arbetet en 9:00–17:00, utan det är min livsstil som jag älskar. Därför är det så viktigt för mig att hitta någon som har samma livsstil. Just nu träffar jag en person som har just det, och jag hoppas och tror att det visar sig vara bra för mig. Men vi får se, tiden får utvisa vad som händer!

Bild: Alexander Mahmoud/DN

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!