Anna Book vänder blad

Anna Book har lämnat Solna stad för det nya huset på landet. Hon klagar på hur svårt det har varit att hitta en parkeringsplats när hon har åkt till stan från Solna. Det blir lika svårt att hitta en parkering i stan när hon åker från Märsta. Men som det står i mäklarbeskrivningen:

Busshållplats precis utanför fastigheten. 7,8 km till Märsta station. Där finns långtidsparkering gratis. Vidare tåg till Stockholm och Uppsala.

Hon skriver i alla fall följande:

Så var då denna boken slut!

Men dess innehåll bär jag för alltid med mig. Glädje, kärlek, skratt, oro, sorg, bråk, tacksamhet och allt annat som hör livet till.

Jag har älskat och hatat att bo i Frösunda Port i Solna kommun, det har känslomässigt ibland varit den sämsta platsen att bo på ( enligt mig! ) MEN OCKSÅ DEN BÄSTA på så många sätt under småbarnsåren med alla bekvämligheter på nära håll….en bekvämlighet som de senaste 2 åren, dock blev FÖR bekvämt, på ett för oss alla i familjen mycket negativt sätt.

Jag har känt att jag tappat respekt för tiden. Visst, man är inne i stan på 10-15 min, men att sedan hitta parkering tex. DET tar ju allt annat än 10-15 min??? och hur DYRT är det inte att parkera?!?!? 

Jag får av någon anledning en känsla av att vi kommer att få läsa mera om grannens traktor i framtiden. 

Idag är det lördag och jag har tagit min första vilodag på evigheter – sååååååå skönt ? Jag ska bara njuta av solen, fågelkvitter, grannens traktor, lyssna på härlig musik, dricka te, ta ett bubbelbad, ta hand om mig själv, laga en god lunch och förbereda mig för kvällen.

Bild: annabook.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *