Bianca Ingrossos absolut högsta dröm är att bli en i Avengers

Det verkar ha blivit svårt att bli av med Bianca Ingrossos kök i den nya lägenheten. Det sitter kvar där det sitter men är inplastad under renoveringen som pågår i hela lägenheten.

Bianca Ingrosso har svarat på frågor i sin Instastory och det var så många frågor och svar att jag skriver ner många av dem i stället.

Hur går det med dig och Phillipe?

Det går jättebra mellan oss. Som alla andra tjafsar vi också så klart men i grunden är vi väldigt kära & älskar varandra väldigt mycket.

När vill du ha barn med Philippe?(Såg hans senaste post)

Kanske om 3 år eller nåt 🙂 Först vill jag bo i min nya lägenhet ett tag. Samma för honom i hans nyrenoverade och sen vill vi gärna bo ihop något år innan vi skaffar barn.

Skärmklipp: @flippcohen Instagram

Vem är din absolut bästa vän?

Alice Stenlöf, Lovisa Worge och Melina Hultner.

Vad tyckte du om ph finalen?

Den var bra för dem klipper det där programmet SÅ JÄVLA BRA! Däremot tyckte jag att @emmalinneahellstrom & @marcleopold skulle ha vunnit HELT KLART.

Om du var tvungen att välja mat eller sex, vad hade du valt? 

Hahah OMG vilken svår fråga… Jag älskar båda. Phillipe är så grym på både också hahah.

Vad är din absoluta högsta dröm?

Att bli en i AVENGERS.

Kommer din pojkvän bo med dig i nya lägenheten?  

Nej han kommer bo i sin som ligger typ 50m bort haha. Sen när vi känner oss redo köper vi något tillsammans. 🙂

Hur många gånger om dagen har du sex?

Ibland ingen gång, ibland 1, ibland 4. Fan mina bröder kollar mina stories….

Något du gör fast att du skäms över att du gör det?

Petar mig i näsan haha.

Känner du ibland att du tar mindre ansvar än du kanske borde med din stora plattform?

Både ja & nej! Jag tar ansvar för det jag känner att jag är kunnig i & det jag har en personlig relation till där jag kan öppna upp mig & då hjälpa någon. Jag tycker det är viktigt att vara en bra förebild men åh andra sidan lever jag också mitt liv. Jag är fortfarande bara 24 år gammal som måste få göra misstag som alla andra. Jag kan inte leva mitt liv genom att KONSTANT tänka på att bara vara perfekt  för alla andra. Men jag gör mitt bästa  

Så här känner jag för ordet förebild. Se upp till att jag är mig själv i alla lägen. Att jag inte bryr mig om att vara perfekt. Att jag kan skratta åt när jag säger fel. Eller lära mig av att ni läxar upp mig när jag uttrycker mig fel i podden. Att jag tar livet med en klackspark. Att jag har lätt att förlåta, att erkänna mina misstag & brister, att jag följer mitt hjärta och lever mitt liv utifrån mina regler. Tänk mindre på varenda ord jag säger & varenda handling jag gör. Det är så jag tänker. 🙂 

Hur är det egentligen att ALLTID vara igenkänd?

Ska jag vara ärlig så är det faktiskt ganska jobbigt. Jag blir väldigt obekväm av att konstant bli utstirrad, smygfotad & att folk viskar när jag är i ett rum. Men som alltid älskar jag när ni kommer fram så jag får se ett ansikte på er & prata med er. 

Tycker du själv att du framstår som en dryg person om man inte känner dig?

Ja det tror jag tyvärr.

  1. Att jag har ganska rå & sarkastisk humor.
  2. Min jargong med mina vänner & och familj är ganska hård. Folk förstår ofta inte att allt är sagt med glimten i ögat.
  3. Jag älskar att stirra på människor vilket kan se ut som att jag då kollar snett men i verkligheten avgudar jag dig där och då haha.
  4. Även fast jag är frispråkig , pratglad & sällan nervös fram kamera så blir jag också obekväm & osäker vilket folk kanske inte känner igen med mig. Då tänker dem direkt att jag är dryg istället för att se mig som en vanlig människa.

Kommer du bli en artist (musikbransch) nån dag?

ALDRIG! Hade aldrig klarat av den konstanta nervösiteten jag får när jag ska sjunga framför folk. Jag lever genom min familjs artistkarriär istället. Jag har tänkt ut allt vettni. 

Hon har dock en väldigt vacker sångröst.

Hur kommer det sig att du och Phillipe blev tillsammans igen? Hade ni kontakt?

Nej vi hade ingen kontakt tills den dagen han skrev till mig att han inte kan sluta tänka på mig. Att han saknade mig. Att han gjort ett misstag & han älskade mig mest över allt.

Tycker du om alla varumärken som du gör reklam för?

ALLTID.

Om du och din pojkvän skulle flytta ihop om 1 år hade du då velat sälja din lägenhet?

Nej då får han flytta in hos mig haha! Min lägenhet kommer bli MAAAAAAAAGISK.

Är du nervös för live podden på globen??  

VI ÄR SÅÅÅ NERVÖSA!! Det är fan GLOBEN vi pratar om.

Eftersom du sminkar halsen, får du inte smink på typ alla dina kläder då alltså i halsringningen? 

OMG HELA TIDEN!!! Hur gör folk??!!?!?!

Du har nämnt att du har telefonfobi… Pratar du alltså aldrig med Phillipe i telefon?

Jo jag älskar att prata i telefon med just honom. Vi kan lätt prata i 3h om vi är bortresta. Speciellt när vi hade distansförhållande. Herregud vad vi pratade.

Hur får man lika fina, långa, böjda fransar som dig?!?! 

Man har grymma mascaror gummor.

Inget illa, men har inte du och din kille gjort slut typ 3 gånger? Eller har jag missförstått nåt?

Jo men han gör så jävla god pasta så jag kan inte motstå att ta tillbaka honom.

Är dina instagraminlägg betalda från dina egna företag tex ”bybianca” ”alice&bianca”?

Det är aldrig betalda inlägg när det kommer till mina egna bolag som @caiacosmetics,  @bybianca.se,  @alice&bianca. MEN det är en lag på att marknadsföra det tydligt som reklam så därför är jag tvungen att skriva så även fast det inte är betalt. Det är bara en förklaring på att det är just reklam. 🙂

Har colourpop efterliknat din palett eller var det bara ett sammanträffande?

Tro det eller ej så var det nog ett sjukt jävla sammanträffande. Såg det först några veckor efter vi lanserat paletten. Båda är fruktansvärt snygga i alla fall. 

Sen så är det många paletter som alltid kommer att vara snarlika varandra. Jag gillar varma & bronziga toner vilket det finns många paletter av. 🙂 Det finns liksom föööööör många ögonskuggspaletter där ute för att några inte skulle råka likna varandra. Vi skapar det jag/ni vill ha. Vi kopierar inte eller försöker medvetet efterlikna något eller någon. 

Jag hade kunnat skapa en grön ögonskuggspalett för att få slippa kritik men då hade 0 personer köpt den OCH jag hade avskytt den haha. 

Alla bilder: @biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *