Resumé intervjuar Simon Sjögren

Tidningen Resumé har gjort en fin intervju med Simon Sjögren, Isabella Löwengrips ex-COO som enligt artikeln kan alla mellovinnarna genom tiderna. Han verkar just nu trivas på en plats där det finns tydliga förväntningar på honom men tror sig även veta att det finns en plats hos Löwengrip om han skulle vilja komma tillbaka.

När man läste Isabellas blogg när du valde att sluta så verkade hon ta det väldigt hårt?
– Nja, jag vet inte, jag tror inte hon tar det så hårt…

Hon skrev att hon var “förkrossad känslomässigt”?
– Ja, vi skrattade lite åt det hon och jag faktiskt, säger han och skrattar.

– Jag tror att hon har känt en jättestor trygghet i mig, som jag även har känt i henne. Jag har gått och funderat på detta en lång period och det har ju inte hon gjort, så det är klart att det först blev en chock för henne. Hade jag blivit av med en av mina närmaste medarbetare hade jag också känt: vad fan ska vi göra nu? Det tror jag är helt naturligt. Men jag har sagt till henne: jag avslutar inte vår relation, jag vill vara ett sms bort för alltid

När du beslutade dig för att ta den här rollen, kände du dig färdig med Löwengrip eller handlade det om att själva jobbet lockade för mycket för att tacka nej?
– Jag skulle kunna jobba med Isabella tills jag dör, men det vill jag inte. Jag tror att jag har varit jättebra för den organisationen under de här tre åren, men det finns så många bra människor där att jag tillslut tänkte: jag kanske bara är en kork på deras flaska nu? Om den försvinner och någon annan tar min roll kanske det händer massor av spännande saker, och det unnar jag dem verkligen. Sedan tror jag att jag skulle få komma tillbaka om jag skulle vilja.

Skärmklipp: Resumé

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *