Felix Sandman hos Framgångspodden

Lyssna på Framgångspodden med Felix Sandman som sedan ung ålder har hunnit att vara medlem i gruppen FO&O ( och bandets alla bokstavskombinationer) och en flickfavorit och nu är både soloartist och aktuell med Netflixserien Quicksand och dessutom har turnerat med Benjamin Ingrosso och släppt låtar med honom. 

Felix har dansat sedan han var 4 år gammal. Som 14-åring började han i gruppen The Fooo Conspiracy som  var förband till Justin Bieber för att två år senare själva sälja ut Globen med 14 000 platser. Justin Biebers manager såg denna video och fattade tycke för gruppen. En vecka senare var de förband för Justin Bieber.

YouTube player

Under inspelningstiden för Quicksand var han också på en promotionturné för sin nya skiva och sömnbristen gjorde honom mer trovärdig i rollen som Sebastian som var trasig och sliten. Method acting kallar Felix det för.

Han hoppas nu att bli signad i USA av skivbolag TENs samarbetspartner. I slutet av 2019 kommer vi att kunna se Felix i norska ”Home for Christmas” som visas hos Netflix. 

Felix behöver ha en assistent som kan hjälpa honom att svara på alla de tusentals meddelanden som kommer till honom och som han inte hinner och klarar av att svara på.

YouTube player

Skärmklipp: framgangspodden/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *