Ida Warg anmäld till socialen

Jag har tidigare skrivit om Ida Warg som råkade ut för en person utan humor. 

“Men om du går i shorts, varför är Elvis i en åkpåse?? Försöker du ta död på han eller?” frågade personen på Instagram varpå Ida svarade ironiskt: “-exakt det är det jag försöker göra”. 

Nu skriver Ida i sin blogg att hon har blivit anmäld till socialen av denna person och Ida tycker att ”som mamma på sociala medier kan man inte göra något rätt för vad man än gör eller säger så är det fel. Börjar bli väldigt tröttsamt och fattar inte att vi inte kommit längre.”

Hon förklarar att Elvis låg på en öppen sommaråkpåse och att det var 15 grader ute. Hon var tunnt klädd eftersom hon hade precis sprungit intervaller på gymmet och var svettig. Hon mötte sin assistent med vagnen utanför för att ta en fem minuters promenad till lekparken.

Hon ber alla som håller på med mom shaming att tänka efter och sluta.

Det är många influencermammor som har blivit anmälda till socialen på grund av diverse saker så det verkar vara en trend just nu. Anmälningarna leder ingen vart men kostar skattepengar som kunde användas för bättre ändamål och dessa anmälningar tar även resurser från barn som på riktigt har det dåligt.

Skärmlipp: ida.baaam.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *