Lilla Mani välkomnar Nikola till flocken

Kenzas  lilla hund Mani verkar ha accepterat den nya familjemedlemmen Nikola fullständigt. Någon kommenterar hos henne att hundar känner doften av bebisen redan när han ligger i magen. Så Mani har gulligt nog känt honom länge. 

Skärmklipp: kenzas.se

Kenza skriver följande i sin blogg:

Såg att några av er är nyfikna på hur Mani tagit emot vår nya familjemedlem och jag kan med stor lättnad berätta att han tagit allt väldigt bra! Jag var ju väldigt orolig för detta innan men han är väldigt glad runt honom och vill vara med hela tiden. Vi är väldigt noga med att låta honom vara med också på allt vi gör så att han känner sig delaktig. Och så turas vi om att mysa och leka med honom så att han känner att allt är som vanligt, bara lite bättre. 🙂

Tror verkligen att han känner av att Bebor är en av oss. Luktar han som oss kanske? För Mani har varit totalt ointresserad av andras bebisar.

BIld av OpenClipart-Vectors från Pixabay

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *