Reklam eller bara lyfter upp något man gillar

Pingis Hadenius får följande fråga på Instagram:

Hur kommer det sig att ni om och om igen inte märker ut reklam, t.ex. på eran Insta-stories @hadeniuspingis ? Man skulle ju tro att människor som jobbar bla. med sociala medier sedan år tillbaka vet hur saker fungerar och vad som krävs? Förstår inte?

Och hon svarar något överraskande:

@michaelabethina jag gör inga betalda samarbeten, gör jag det framgent reklam-märks det. Lyfter sådant jag gillar.

Bilden med Shaving Gel Oil innehåller en köplänk. En vanlig instagrammare som gillar en produkt publicerar kanske inte en bild där det står att nya produkter nu finns i webshopen. Inte utan att tjäna något på det.

Resumé Insikt hade en pratstund i sin podd med Daniel Redgert om just reklammärkning och RO.

Skärmbild: @hadeniuspingis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!