Anis Don Demina – Svagt att äta antidepressiva

Grabbarna Anis Don Demina och Anjo ryker ihop angående om det är OK att sitta på en hästrygg när man väger så mycket. Som vanligt så är det ingen som frågar hästen vad den tycker om att ha en så massiv vikt på en punkt på ryggen.

Anis Don Demina anser sig att ha rätt att sitta på hästen eftersom han är van vid hästar. Anjo säger att han skulle aldrig sitta på en hästrygg eftersom han väger så mycket. Se Anjos video HÄR.

Anis Don Deminas svar visar tyvärr vad han tycker om folk som lider av psykisk ohälsa och som måste (ja, måste!) äta antidepressiva för att må bättre. I hans värld är det en svaghet att äta antidepressiva, inget som han på något sätt uttryckte sig om när han gjorde en video med Therese Lindgren för att öka sitt följarantal på Youtube. 

Alla screenshots: anjo/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!