Är Isabella Löwengrip kär igen?

Stoppa Pressarna pekar ut en affärsman från Göteborg som Isabella Löwengrips nya kärlek. Stoppa Pressarna pekar ut alla möjliga människor som allt möjligt så man behöver ta deras uppgifter med nypa salt.

Hans namn har i och för sig figurerat runt Isabella länge men för det behöver det inte vara sant. Tydligen så äger han en privatjet. När ska han flygskammas för det? Eller är det bara influencers som flyger som ska få skit för sitt flygande? Och i synnerhet då Isabella Löwengrip? Som flög till Göteborg för att fira midsommar.

Han är 51 år och Isabella 28. 23 års åldersskillnad. Har inte vi sett detta förr? En rik äldre man och en mycket yngre inte lika rika kvinna. Men att Isabella nu får dras med påståenden att hon inte har råd att betala för sitt lyxliv utan att det är rik miljardär som betalar känns lite gammalmodigt så här 2019.

Expressen verkar vara superimponerad av denna man. Inte konstigt då han kan när som helst köpa hela tidningen om han så skulle vilja. Tidningen berättar i sin långa artikel att miljardären skickade in sin ansökan om skilsmässa redan i maj och att han kommer att behålla alla pengarna. 

Nu har inte något förhållande bekräftats men oavsett det så har spekulationerna gett Isabella PR vilket hon ju gillar. 

Skärmbild: stoppapressarna.se, expressen.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!