Anis Don Demina flyr landet

Anis Don Demina har tydligen insett att han gjorde bort sig när han hånade människor som äter antidepressiva.

Han fick så mycket kritik för sina uttalanden att han stack till Amsterdam. Cluee News publicerade Anis text från hans Instastory i sin nya video på Youtube.

Han publicerade även detta på Instagram.

Jag behöver ett litet break. Vaknade imorse och kände att allt är inte rätt. Kommer inte komma några stories eller videos förens på torsdag. Jag behöver reflektera över allt, allt från framgångar till misstag. Jag är inte perfekt, inte ens i närheten.

Jag försöker alltid lära mig av dom misstagen jag gör. Om du någonsin kollat mina videos och skrattat, blivit glad eller positivt påverkad så vilja säga tack, då har jag gjort det jag vill. Om någon av mina handlingar någonsin gjort dig besviken så vill jag säga förlåt.

Jag gör mitt bästa, jag lovar. I slutet av dagen så är jag bara en människa. En människa som blev inkastad i en bransch utan någon vägledning. En bransch som ibland är så ytlig att jag spricker. Jag gör det här för er, utan er, finns inte jag och till alla er som alltid backar mig, jag dör för er och vill alltid vara mitt bästa jag för er.

Därför kommer jag försvinna några dagar, för att rannsaka mig själv och fundera över vissa utav mina handlingar, för att bli en bättre kreatör, artist men framförallt människa. Tack för att ni förstår, jag älskar er. / anis ❤️#shurdalife

Han insåg väl att en och annan som hade tänkt rösta på honom i för honom så viktiga Rockbjörnen inte kommer att göra det nu på grund av hans hån mot svaga människor som äter antidepressiva för att må bra.

Bild: clueenews/youtube, instagram/anisdondemina, anjo/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!