Stoppa Pressarnas hån mot Camilla Gervide

Stoppa Pressarna har en bestämd uppfattning om att Isabella Löwengrip är en alkoholist åtminstone så länge den rätt elaka stämpeln drar trafik.

”Hon har fått ett återfall men är dessbättre inte ensam i sin kamp” erfar tidningen som hänvisar till Bloggbevakningens Camilla Gervide vars mest smutsiga blogginlägg skapades i ett misstänkt berusad tillstånd.

Blogginlägg som raderades vart efter när ett gäng kritiker samlades på bloggen och på andra ställen för att visa att det inte är OK att publicera vad som helst om en diversearbetare på sociala medier.

Det är viktigt för Stoppa Pressarna att påpeka att Camilla Gervide inte är en professionell journalist utan att hon är en bloggare, i sin höjd en redaktör. Jag antar att Stoppa Pressarna hugger där det kan göra mest ont.

Lite lustigt är det ändå att just Stoppa Pressarna skriver om att beskriva verkligheten så objektivt som möjligt. Följer man t ex Pernilla Wahlgrens Marbella-gate eller historier om Isabella Löwengrips sugardaddy så är inte objektivitet och verklighet de orden jag tänker på först när jag är på Stoppa Pressarnas sida. 

Uppenbart så drar dessa sockrade, saltade och pepprade historier trafik både till Stoppa Pressarna och till Bloggbevakningen och så länge det finns läsare till dem så finns de kvar. 

Alla screenshots: stoppapressarna.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!