Folk som använder många emojis har oftare sex

En undersökning publicerad av Plos One har kommit fram till att de som ofta använder sig av emojis är i allmänhet bättre på att skapa sociala kontakter vilket leder till fler dejter och med lite tur mer sex.

Psychology Today har läst rapporten och skriver mer lättläst att två oberoende studier utfördes i USA av The Kinsey Institute. Orsaker till varför folk använde sig av emojis var bland annat att de ville att deras meddelanden skulle uppfattas mer personliga, det var enklare att visa vad de kände, det var snabbare att kommunicera med emojis än med text och slutligen för att alla andra använder emojis. 

Emojianvändarna ser ut att vara mer känslosamma än folk i allmänhet och kan leva ut sina känslor genom emojis och därmed skapa en mer intim känsla. Vilket inte är helt fel om man är aktiv i sitt dejtande.

Så det kanske inte är helt konstigt att vissa Instagrammare och bloggare använder sig av fler emojis än andra. Utan att nämna några namn så påstår den särklass största emojianvändaren i sociala medier att hon har ett perfekt sexliv med sin man.

Sitter du nu med en Windowsdator och inte vet hur du bifogar en emoji in i din text på ett smidigt sätt så trycker du bara på Windowsflaggan och punkt eller semikolon så får du fram en hel del förslag.  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!