Vanessa Lindblad i Framgångspodden

I Framgångspodden intervjuas denna gång Vanessa Lindblad, kvinnan bakom Bianca Ingrossos framgång i social media. Hon berättar i podden att när hon först fick syn på Biancas Instagram så hade Bianca 7-8000 följare och när hon blev Biancas agent så hade kontot ca 100 000 följare.

Idag är det över en miljon som följer Bianca på Instagram. Det har hänt att ett reklaminlägg på Instastory har haft 35 000 swipes och en enda Instastory har genererat flera miljoner till en kund.

Hon har jobbat hårt med Biancas varumärke och tror inte att Bianca kan växa sig till så mycket större i Sverige utan nu riktas blickarna utomlands istället.

YouTube player

Det var en bra intervju även om jag hade gärna lyssnat på vad  Vanessa hade mer att säga och mindre på Alexander. Han avbröt henne ofta för att berätta om sig själv och kom med sina egna anedokter. Rätt störigt faktiskt. Han kanske kan göra ett Framgångspoddenavsnitt där han intervjuar sig själv istället.

Så här står det i poddbeskrivningen

Managern, entreprenören och mediegeniet Vanessa Lindblad slår sig ner i Framgångspodden! Tillsammans med Rebecca Stella har hon en av Sveriges största podcasts, hon driver företaget CAIA Cosmetics och är manager till allas vår Bianca Ingrosso!

Vi pratar om hennes år i New York där hon levde i ett destruktivt förhållande som kom att förändra henne totalt som person. Vi glider in på hur man bygger ett starkt varumärke och starka nätverk, om vad egentlig framgång är, framtiden för CAIA och om hennes pappas djupa depression som ledde till att han en dag tog sitt liv.

Vanessa är gift med Valentino som är storebror till DJ Alesso. Bröderna är familjevänner till Bianca Ingrosso sedan många år. 

Screenshot: @vanessalindblad 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  1. Jag har ej lyssnat ännu men det är som du säger han vill ofta ta sin plats i intervjuerna. Lite charmigt som du men det tar lyssnartid från den man vill höra ifrån. En podd när han intervjuar sig själv eller likande är ju bra! Men Alex är grym!

error: Content is protected !!