Arga konsumenter med håriga ben KO-anmäler My flawless

Konsumentombudsmannen har t o m 12 september registrerat 15 anmälningar mot myflawless.se. Problemet är inte själva produkten utan att den levereras inte efter betalning och kundtjänst går antigen inte att nå eller är svaren som ges inte tillräckliga för kunden. 

Jag tittade på Amazon och där står det att produkten är slut och att man vet inte när den fylls på i lagret.

Bild: myflawless.se

Nu fick denna rakapparatshistoria en större spridning än andra liknande varor som säljs men aldrig levereras eftersom några influencers marknadsförde den i sina kanaler. Bland annat Marie Serneholt och Isabella Löwengrip var några av de som snabbt plockade ner sina inlägg när det kom fram att många kände sig lurade av My flawless.

Bild: isabellalowengrip.se

Isabella Löwengrip fotades i en bil som tydligen stod hos Autoropa. Om det är samma bilhall där Marie Serneholts kille och även Magdalena Graafs man arbetar ska vara osagt även om jag misstänker att det är så.

myflawless.se har en postadress i Danmark och sidan hostas av unoeuro.com. Det går att vända sig till webbhotellet och få sidan nedstängd om det är så att de sysslar med bedrägerier. Det går även snabbt att kolla om e-butiken är certifierad och My flawless är det inte. 

4 reaktioner på ”Arga konsumenter med håriga ben KO-anmäler My flawless”

 1. Hej alla, jag är VD för Tvins Scandinavia AB som har alla rättigheter i Norden till Finishing Touch Flawless produkter. Personerna bakom ”Myflawless” är kriminella och drar sig inte för något. Vi beklagar djupt att ”Myflawless” medvetet lurar konsumenter genom att använda namnet Flawless och skicka dåliga och olagliga kopior till konsumenter. Vi har lyckats stänga deras danska websida men inte ännu den svenska. Den som vil köpa äkta Flawless produkter kan göra det via tvins.com eller någon av våra återförsäljare, tex apotekskedjor.

  Hälsar
  Filip Gahnström
  VD, Tvins Scandinavia AB

  1. Det tråkiga med att ni stänger ner hemsidan osv är att vi inte kan reklamera produkten och få pengarna tillbaka. Jag skulle precis göra det när jag upptäckte att hemsidan inte längre fanns.

  2. Tack för info, jag är en av alla dem som blivit lurad. Jag vägrar betala 500 kr för en simpel “plastleksak” som jag dessutom returnerat.
   Kan jag polisanmäla?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *