tarzans youtubekanal tillbaka

TARZAN HAR FÅTT TILLBAKA SIN YOUTUBEKANAL

En överlycklig Tarzan berättar i sin Youtubevideo att han äntligen har fått tillbaka sin gamla Youtubekanal  som stals av honom ett par veckor sedan. Jag skrev om det HÄR och HÄR. Vad som hände då var att han blev lurad att installera ett datorprogram med skadlig kod som användes till att ändra lösenord och användare på hans Youtubekonto.

Hans nästan 200 000 följare fick helt plötsligt se en massa streams för Bitcoin.

Men nu finns hans konto och alla hans videos tillbaka igen. Om drygt en vecka kan man även kommentera där och han kan lägga upp nya videos. Just nu är kanalen spärrad på grund av alla anmälningar mot den under tiden han inte hade någon kontroll över den. Han önskar att de följare som lämnade kanalen under tiden den var kapad går in där och börjar följa den igen.

Tarzan säger även att han kommer att behålla båda kanalerna och han kommer förmodligen att ha olika sortens content som publiceras på kanalerna. Han är superglad och tackar både Youtube och sina följare för allt stöd som han har fått under tiden.

Alla screenshots: tarzan/youtube

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *