Bianca Ingrosso gör av med mycket pengar när hon går ut men hon blir ofta bjuden på dricka och entré

Bianca Ingrosso svarar på ytterligare några frågor på Youtube och en av frågorna är om hon får mycket gratis som t ex dricka och inträde när hon går ut i Stockholm. Hon svarar att hon får ganska mycket gratis då hon och hennes kompisgäng känner typ varenda nattklubbschef i Stockholm. Så det är väldigt mycket gratis och hon blir bjuden på alkohol osv “MEN” säger hon och lyfter upp fingret “den här gumman är väldigt bra på att spontanköpa bord. Så det är absolut inte alltid gratis. Jag betalar för mig och jag betalar alltid. Alltså om jag får välja så har jag alltid betalat. Så jag säger alltid att jag betalar gärna och jag går till baren, köper mig dricka och om jag går upp på någon annans bord så kan jag göra av med väldigt mycket pengar. Men med det sagt jag får väldigt mycket gratis. Men jag lägger också väldigt mycket pengar på saker i baren när jag faktiskt är ute.”  

Hon ger även bakfylletips eftersom hon får en fråga om det.

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *