Pernilla Wahlgren svarar på kritiken

Pernilla Wahlgren berättar i sin blogg om sitt sätt att fördriva tiden nu när hon har mer tid över än vad som egentligen var planerat för denna vår. Hon träffade Melina och Jacob Criborn för en fika ute på stan och gav då de blivande föräldrarna en present i form av en babymössa. Som en sann influencer som även Melina är nuförtiden så postade hon bilder på Instastory om denna händelse. Men tyvärr som alltid vid långa ledigheter så har vissa människor lätt att spåra ur i sociala medier och dessa kommentarer är enligt Pernilla bara en liten del av elaka meddelanden som Melina fick ta mot.

Så nu reagerar Pernilla enligt följande:

HUR vidrigt?!!

Så nu säger jag ifrån!!!!

Jag rör mig ute ibland bland människor jag känner och ställen som är öppna. Jag är FRISK och under 70, så jag är varken en fara för mig själv eller för andra!

Vi HAR inte Lockdown i Sverige.

Ni som vill isolera er – GÖR DET.

Men sluta att ge HAT till oss som väljer att inte göra det.

 

Hon har även fått en hel del kritik – både relevanta och rena trollkommentarer på Instagram bland annat för att hon verkar ta det så lätt med smittorisken. Folk tycker inte att hon har rätt skämta om Corona på något sätt och inte heller ska hon vara ute och röra på sig bland folk. 

 

I går möttes vi några tjejer på Ön, för en frisk powerwalk i skogen och en fika utomhus efteråt på ett av våra mysigaste ställen på Lidingö som vi vill supporta i tider som dessa.

OJ , vilket drama det blev efter detta på min Insta – & då även här inne….!

Inte av ALLA såklart, men det är ju alltid så att dom som är argast hörs mest.

Jag har inga problem att ge svar på tal, så när någon klåpare ljuger och påstår sig ”jobba inom vården” – vilket var väldigt lätt att se på hennes eget Instagram att hon INTE gjorde – och påstår att jag orsakar DÖD åt andra – så blir jag självklart förbannad!!

Alla screenshots: pernillawahlgren.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *