Vardagslivet knackar på hos Isabella Löwengrip

Det var länge sedan Isabella Löwengrip framstod som en vanlig ung tjej med vardagssaker att ta itu med så när hon publicerar en bild på hemlösa sladdar och ett IKEA-besök så känns Cannes och New York väldigt långt borta. Ändå så var det knappt ett år sedan som allt det var aktuellt. Var sak har sin tid och Isabella kommer nog att ha höga mål igen men den gången kanske hon är mer restriktiv med att vad hon delar av sig till sina läsare.

Hennes syster har flyttat in i källarplanet av det nya huset med sin pojkvän vilket jag antar ger viss trygghet i den boendeformen som Isabella har valt. Att bo ensam i ett flervåningshus kan ju bli läskigt med tanke på de stalkers som hon har och har haft att göra med.

Ett av Isabella Löwengrips bolag, Löwengrip Social Relations AB, har bytt namn till Ventrikel 2 Consulting AB. Det här har gjorts inför en ordnad likvidering av bolaget och är ett förfarande som används av redovisningsföretaget Nordenhem. Löwengrip Social Relations AB startades 2014 och har erbjudit enligt verksamhetsbeskrivningen “konsulttjänster till företag gällande utveckling av kommersiella kampanjer via sociala medier samt därmed förenlig verksamhet”. Isabella har andra bolag som kan användas och jag antar att detta rena bolagstekniska åtgärder.

Alla screenshots: isabellalowengrip.se/ allabolag.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *