Ida Warg bloggar nu hos mama.nu

Annons

Ida Warg skriver i sin blogg som tidigare fanns hos Allers och baam.se och nu finns hos mama.nu att hon hade tänkt att sluta blogga i april men att hon blev kontaktad av nätupplagan av tidningen Bonnierägda Mama så hon fortsätter nu med att skriva om sitt liv där  istället. 

Om jag ska vara ärlig så hade jag tänkt att sluta blogga nu i april men när jag fick frågan av Mama så var det självklart. Enda stället jag kunde tänka mig att vara på.

Flera influencers drar ner på sitt bloggande till förmån av Instagram och Youtube där inkomsterna tydligen är större och framför allt Instagram är ett snabbare verktyg att nå ut. De flesta av läsarna använder sin mobil för att följa sociala medier men jag undrar hur stor andel verkligen tittar på Youtubefilmer på väg till och från jobbet eller skolan. Eller om alla filmer tittas på när man har kommit fram istället och att det är skriven text i form av bloggar och Instagram som följs av folk i farten?

Ida har stylats av Lisa Anckarman och resultatet blev toppen. Du kan se videon HÄR.

alla screenshots: idawarg/lisaanckarman/youtube

Annons

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *