Phillipe-Cohen1-1082x600

Phillipe Cohen – Melanzane alla Parmigiana

Phillipe Cohen tillagar en maträtt som i hans värld är vegetarisk, nämligen Melanzane alla Parmigiana. Auberginegratäng med parmesan och mozzarellaost är det. Jag skulle kalla rätten för lakto-vegetarisk i och med all ost men pastan som han kokar är de Cecco nr 12 utan ägg.  Intressant även att när han nu lagar en rätt som heter något med parmesan i titeln så glömmer han bort att skriva det i receptet.

Det ser inte gott ut. Nu skriver jag inte det för att vara elak utan jag tycker bara inte att några rätter med aubergine ser aptitretande ut men jag antar att det smakar bra för det brukar vara gott med aubergine. Zeta har ett liknande recept där man har matlagningsvin i tomatsåsen.

10 matlagningsvideos har Phillipe skapat  sedan start för tre månader sedan och han har lyckats att få ihop hisnande 2 749 072 visningar! Det är bra jobbat verkligen. Grattis till succén!

Alla screenshots: phillipecohen/youtube

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *